top of page

MUSIC //
Steffen Morrison

Locatie & datum:

Cacaofabriek Helmond 27 mei 2023

Soulzanger Steffen Morrison, geboren in Paramaribo, waar hij deels wordt opgevoed door zijn oma. In de 11 jaren die hij in Suriname vanaf zijn geboorte doorbrengt is muziek het bindmiddel voor Steffen. Het is dan ook geen verrassing dat Steffen jaren later zijn doorbraak na zijn deelname aan The Voice Of Holland, het definitieve startschot van zijn muzikale carrière.

Nadat Morrison in 2016 zijn EP 'Just Another Man' uitbrengt gaat het hard. In het najaar van 2017 trekt Steffen zich terug met muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox/Mama's Gun), Luke Juby en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis om te werken aan nieuw materiaal, met als resultaat het album 'Movin’ On'.

Support deze avond wordt verzorgd door Josh Island. Geboren in Engeland uit Nederlandse ouders, opgegroeid in Duitsland en Luxemburg, wonend in Maastricht. Josh Islands is een echte Europeaan. Deze Eeuropese persoonlijkheid weerspiegelt zich in zijn muziek: Catchy singer-songwriter pop met sterke soul en folkinvloeden, met als kern doordachte verhalen.

Met #steffenmorrison #alvinlewis #joshisland

👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
Profielfoto Rita Kuenen
bottom of page