top of page

PROJECT //
"de 10 voordelen van school"

Locatie & datum:

Privélocatie Venray 20 februari 2020

20 februari 2020 was het dan zover, backstage voor de filmopnames van "DE 10 VOORDELEN van SCHOOL" door en met DYLAN HAEGENS; 1 van Nederlands bekendste Youtubers. Een bijzonder leuke ervaring !  

Dylan Haegens is een Nederlandse filmmaker en acteur. Hij is eigenaar van zijn eigen videoproductiebedrijf Haegens Media, dat entertainment content produceert voor de YouTube-kanalen Dylan Haegens, TeamDylanHaegens en Marit tussen de Mannen maar ook voor klanten van het bedrijf zoals Stichting Kinderpostzegels en Pringles. Haegens volgde de mbo-opleiding artiest en cultureel ondernemer.

​In 2010 begon zijn carrière op YouTube terwijl hij nog bij zijn ouders in Venray woonde. Als kind was hij lid van amateurtoneelclub Paljas in Horst en zat hij op musicalles in Venray. Na de middelbare school volgde hij een acteursopleiding in Nijmegen. Zijn eerste filmpjes maakte hij toen hij een jaar of twaalf was met de camera van zijn opa, inmiddels heeft hij meer dan een miljoen vaste volgers op YouTube. Zijn eerste filmpje was een parodie op een televisiekanaal. Hij nam de video op met zijn vriend Teun Peters. In de video's die hij maakte onder de naam Dutchvlogs had Dylan Haegens vaak een zonnebril op, omdat hij liever niet herkend wilde worden. De filmpjes van Haegens zijn bedoeld voor de doelgroep 12 tot 21 jaar

Met #dylanhaegens #renslucassen #timschoeber #maudvanerp #davecavis #jeannevanmaarseveen

👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
Profielfoto Rita Kuenen
bottom of page