top of page

MUSIC // Tank and the Bangas
& Metropole Orkest

Locatie & datum:

Parkstad Limburg Theaters 5 april 2024

Tank and The Bangas, de ongeëvenaarde creatieve band uit New Orleans samen met het Metropole Orkest onder leiding van Jacomo Bairos in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen. Het was een symfonische samensmelting van jazz, hiphop, soul en funk waarbij de aanstekelijke energie van Tank and The Bangas samenkwam met de orkestrale kracht van het wereldberoemde Metropole Orkest. Het was een Genre-overstijgend spektakel.

Tank and The Bangas onder leiding van de charismatische vocalist Tarriona ‘Tank’ Ball, naast bassist Norman Spence, drummer Devon Trusclair en zanger Mark Anthony Thomas. Ze zijn uitgeroepen tot de beste liveband van Amerika en niet zonder reden, The Huffington Post verwijst naar hun show als ‘muziek die je moet ervaren’.

De band won de NPR Tiny Desk Contest 2017 en in november 2019 werden ze genomineerd in de categorie Best New Artist voor de Grammy Awards 2020. Ze hebben drie studioalbums uitgebracht: Thinktank (2013), Green Balloon (2019) en Red Balloon (2022).

#tarrionatankball #vocals #normanspence #bassist #devontrusclair #drums #markanthonythomas #zang #metropoleorkest onder leiding van #jacomobairos

👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
Profielfoto Rita Kuenen
bottom of page