top of page

MUSIC // Ben l'Oncle Soul

Locatie & datum:

Doornroosje 2 februari 2024

Ben L’Oncle Soul

Op 2 februari mocht ik op uitnodiging van Ben zijn concert vastleggen. Of ik het leuk vond om al bij de soundcheck aanwezig te zijn! ... dit laat ik mij geen 2x zeggen. Deze dag vertrok ik hierom op tijd richting Nijmegen!

In het bruisende Doornroosje in Nijmegen was het dan eindelijk het langverwachte optreden van de Franse soulzanger Ben L’Oncle Soul. De atmosfeer was doordrenkt met enthousiasme, en Ben creëerde een onvergetelijke avond met zijn unieke stem en tijdloze stijl.

Benjamin Duterde, beter bekend onder zijn artiestennaam Ben L’Oncle Soul, is een getalenteerde Franse soulzanger en songwriter, geboren op 10 november 1984 in Tours, Frankrijk. Zijn muzikale reis begon in zijn vroege jeugd, en hij ontwikkelde al snel een passie voor soul, jazz en rhythm-and-blues. Bekend om zijn charismatische persoonlijkheid, had Ben veel interactie met het publiek in Doornroosje. Daardoor werd de connectie tussen artiest en fans nog sterker. Zijn warme en krachtige vocalen zorgden voor een verfrissende aanwezigheid binnen het soulgenre, waarbij hij zowel originele nummers als bekende hits op unieke wijze vertolkte, waardoor het publiek werd geraakt en verleid.

#benlonclesoul #stanislasaugris_🥁 #damiencornelis_🎹 #chrislardeau_🎸 #oliviercarole_🎸

👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
👁️‍🗨️
Profielfoto Rita Kuenen
bottom of page